A/A | ΕΙΔΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ | ΑΥΞΗΣΗ (%) ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΖΕΟΛΙΘΟΥ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ |
ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΡΕΥΝΑΣ
|
1
|
Καλαμπόκι
|
50,00%
|
Γέφυρα, Θεσσαλονίκης
|
2
|
Σιτάρι
|
29,00%
|
Γέφυρα, Θεσσαλονίκης
|
3
|
Ρύζι
|
34,00%
|
Χαλάστρα, Θεσσαλονίκη
|
4
|
Βιολογική Ντομάτα
|
48-52%
|
Άσπρο, Εδέσσης
|
5
|
Σταφύλι
|
48-66%
|
Αγ. Αθανάσιος, Θεσσαλονίκης
|
6
|
Ακτινίδια
|
45,00%
|
Λιβαδοχώρι, Σερρών
|
7
|
Βαμβάκι
|
17,00%
|
Λιβαδοχώρι, Σερρών
|
8
|
Ανθοφορία Γαρίφαλο
|
25,00%
|
Σιδηρόκαστρο, Σερρών
|
Ελληνικός Ζεόλιθος
Ο ελληνικός φυσικός ζεόλιθος έχει την ικανότητα δέσμευσης βακτηρίων, αερίων, ανόργανων, οργανικών και οργανομεταλλικών ενώσεων, ρυθμίζει προς το ουδέτερο το ph των υδάτων και εμπλουτίζει τα ύδατα με οξυγόνο. Η ορυκτολογική σύσταση και οι φυσικοχημικές ιδιότητες καθιστούν τον ελληνικό φυσικό ζεόλιθο το καταλληλότερο υλικό για πολυάριθμες και πολύμορφες περιβαλλοντικές, βιομηχανικές, κτηνοτροφικές και αγροτικές εφαρμογές.
Αρχική » Άρθρα σχετικά με το ζεόλιθο » Αύξηση παραγωγής διάφορων προϊόντων με την χρήση Ελληνικού ζεόλιθου
Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013
Αύξηση παραγωγής διάφορων προϊόντων με την χρήση Ελληνικού ζεόλιθου
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
BlogThis!Κοινοποίηση στο XΜοιραστείτε το στο FacebookΚοινοποίηση στο Pinterest
Αναρτήθηκε από
Gerasimos Politis