Ενσωμάτωση ζεόλιθου στα λαχανικά, Γιώργος Αλαμπρίτης. Αραδίππου - Κύπρος. 31/03/2014.
Ελληνικός Ζεόλιθος
Ο ελληνικός φυσικός ζεόλιθος έχει την ικανότητα δέσμευσης βακτηρίων, αερίων, ανόργανων, οργανικών και οργανομεταλλικών ενώσεων, ρυθμίζει προς το ουδέτερο το ph των υδάτων και εμπλουτίζει τα ύδατα με οξυγόνο. Η ορυκτολογική σύσταση και οι φυσικοχημικές ιδιότητες καθιστούν τον ελληνικό φυσικό ζεόλιθο το καταλληλότερο υλικό για πολυάριθμες και πολύμορφες περιβαλλοντικές, βιομηχανικές, κτηνοτροφικές και αγροτικές εφαρμογές.
Αρχική » Διαλέξεις / Ενσωματώσεις ζεόλιθου » Ζεόλιθος σε λαχανικά, Αραδίππου - Κύπρος
Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014
Ζεόλιθος σε λαχανικά, Αραδίππου - Κύπρος
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
BlogThis!Κοινοποίηση στο XΜοιραστείτε το στο FacebookΚοινοποίηση στο Pinterest
Αναρτήθηκε από
Gerasimos Politis