Εφαρμογή φυσικού ζεόλιθου σε περιβόλι στο Ανατολικό Θεσσαλονίκης (Βαλμάδα), σε αμπέλι, μελιτζάνες, πεπόνια, ντοματίνια, κολοκυθάκια, μαρούλια, αγκουράκια, παντζάρια, πιπεριές και αγκινάρες.
Ελληνικός Ζεόλιθος
Ο ελληνικός φυσικός ζεόλιθος έχει την ικανότητα δέσμευσης βακτηρίων, αερίων, ανόργανων, οργανικών και οργανομεταλλικών ενώσεων, ρυθμίζει προς το ουδέτερο το ph των υδάτων και εμπλουτίζει τα ύδατα με οξυγόνο. Η ορυκτολογική σύσταση και οι φυσικοχημικές ιδιότητες καθιστούν τον ελληνικό φυσικό ζεόλιθο το καταλληλότερο υλικό για πολυάριθμες και πολύμορφες περιβαλλοντικές, βιομηχανικές, κτηνοτροφικές και αγροτικές εφαρμογές.
Αρχική » Διαλέξεις / Ενσωματώσεις ζεόλιθου » Εφαρμογή φυσικού ζεόλιθου σε περιβόλι στη Βαλμάδα