Ο ζεόλιθος στο νέο μεταβατικό οδηγό σπουδών των ΔΙΕΚ στην ειδικότητα Στέλεχος Διατροφής και Διαιτολογίας στο Γ΄εξάμηνο στο μάθημα Τεχνικές Παρασκευής Διατροφής I, σελ. 34, ως "Βιολογικά και συμβατικά τρόφιμα. Ελληνική καινοτομία: Ζεόλιθος. Εφαρμογές στην γεωργία, ιχθυοκαλλιέργεια, κτηνοτροφία, αναβάθμιση ποιότητας ελαιολάδου, ανθρώπινη χρήση."
Ελληνικός Ζεόλιθος
Ο ελληνικός φυσικός ζεόλιθος έχει την ικανότητα δέσμευσης βακτηρίων, αερίων, ανόργανων, οργανικών και οργανομεταλλικών ενώσεων, ρυθμίζει προς το ουδέτερο το ph των υδάτων και εμπλουτίζει τα ύδατα με οξυγόνο. Η ορυκτολογική σύσταση και οι φυσικοχημικές ιδιότητες καθιστούν τον ελληνικό φυσικό ζεόλιθο το καταλληλότερο υλικό για πολυάριθμες και πολύμορφες περιβαλλοντικές, βιομηχανικές, κτηνοτροφικές και αγροτικές εφαρμογές.
Αρχική » Επιστημονικές δημοσιεύσεις / Διατριβές για τον ζεόλιθο » Ο ζεόλιθος στο νέο μεταβατικό οδηγό σπουδών των ΔΙΕΚ στην ειδικότητα Στέλεχος Διατροφής και Διαιτολογίας
Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018
Ο ζεόλιθος στο νέο μεταβατικό οδηγό σπουδών των ΔΙΕΚ στην ειδικότητα Στέλεχος Διατροφής και Διαιτολογίας
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
BlogThis!Κοινοποίηση στο XΜοιραστείτε το στο FacebookΚοινοποίηση στο Pinterest
Αναρτήθηκε από
Gerasimos Politis