Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΜΗΛΟΥ - ΕΓΚΡΙΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LIFE ZEOCOMPOST





Διαβάστε περισσότερα... »

Potentiated clinoptilolite: artificially enhanced aluminosilicate reduces symptoms associated with endoscopically negative gastroesophageal reflux disease

Potentiated clinoptilolite: artificially enhanced aluminosilicate reduces symptoms associated with endoscopically negative gastroesophageal reflux disease and nonsteroidal anti-inflammatory drug induced gastritis.








Διαβάστε περισσότερα... »

Clays as dietary supplements for swine: A review

Review article

Subramaniam MD, et al. J Anim Sci Biotechnol. 2015.

Authors

Author information
1Department of Animal Resource and Science, Dankook University, No. 29 Anseodong, Cheonan, Chungnam 330-714 South Korea.

Citation
J Anim Sci Biotechnol. 2015 Aug 22;6(1):38. doi: 10.1186/s40104-015-0037-9. eCollection 2015.











Διαβάστε περισσότερα... »

ZEOLITE: "THE MAGIC STONE"; MAIN NUTRITIONAL, ENVIRONMENTAL, EXPERIMENTAL AND CLINICAL FIELDS OF APPLICATION.

Laurino C, et al. Nutr Hosp. 2015.

Authors

Author information
1University of Modena and Reggio Emilia, Modena (Italy).. carmen.laurino@hotmail.it.

Citation
Nutr Hosp. 2015 Aug 1;32(n02):573-581.

Abstract
INTRODUCTION: zeolites (clinoptilolites) are a family of alluminosilicates and cations clustered to form macro aggregates by small individual cavities. In the medical area they are involved in detoxification mechanisms capturing ions and molecules into their holes. Actually, we classify about 140 types of natural and 150 synthetic zeolites, for specific and selective use. Clinoptilolite is a natural zeolite and it is the most widespread compound in the medical market.
OBJECTIVE: this review analyzes the main fields of zeolite utilization.
METHODS: we searched Pubmed/Medline using the terms "zeolite" and "clinoptilolite".
RESULTS AND DISCUSSION: in zoothechnology and veterinary medicine zeolite improves the pets' fitness, removes radioactive elements, aflatoxines and poisons. Zeolite displays also antioxidant, whitening, hemostatic and anti-diarrhoic properties, projected in human care. However very scanty clinical studies have been run up to now in immunodeficiency, oncology after chemotherapy and radiotherapy as adjuvants.

CONCLUSIONS: further clinical investigations are urgently required after this review article publication which updates the state of the art.
Copyright AULA MEDICA EDICIONES 2014. Published by AULA MEDICA. All rights reserved.

PMID
26268084 [PubMed - as supplied by publisher]

Διαβάστε περισσότερα... »
Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Ν. Λυγερός - Τελείωσαν τα ψέματα περί εξόδου της Ελλάδας

Επιτέλους τελείωσαν τα ψέματα περί εξόδου της Ελλάδας, γιατί θα το ήθελε η Ευρωπαϊκή Ένωση. Από την αρχή του όλου θέματος γράφαμε συνεχώς ότι δεν υπάρχει τέτοιου είδους διαδικασία σε θεσμικό πλαίσιο όσο και να το φαντασιώνονταν μερικοί. Ο μοναδικός τρόπος να γίνει αυτή η έξοδος είναι αποκλειστικά με τη θέληση της Ελλάδας. Πρέπει να έχεις το συκώτι του Προμηθέα για ν’ αντέξεις το πρήξιμο που φάγαμε. Αλλά τώρα όλο και περισσότερες φωνές εκδηλώνονται ελεύθερα και δίνουν ένα τέλος σε αυτήν την κωμωδία. Το πιο αστείο βέβαια, ειδικά αυτή την περίοδο, είναι να αντιληφθούμε το οξύμωρο της κατάστασης, αφού την ώρα που μερικά κόμματα θέλουν να μας βγάλουν σώνει και καλά από την Ευρωπαϊκή Ένωση αρχίζοντας βέβαια από την Ευρωζώνη, υπάρχουν τόσοι πρόσφυγες από το εξωτερικό που θέλουν να έρθουν σε αυτό το χώρο για να γλιτώσουν από όλα τα βάσανα που αντέχουν. Κανείς όμως δεν λέει από τους χώρους της θελημένης εξόδου ότι όλοι αυτοί είναι θεότρελοι που θέλουν να βρουν ένα καταφύγιο στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Έχουν βέβαια την πολυτέλεια της κομματικής συζήτησης, γιατί θεωρούν ότι η ουσία είναι να έχεις την εξουσία. Όμως το πρόβλημα της Ελλάδας είναι να έχει μία κυβέρνηση κι όχι απλώς κόμματα που τα κάνουν όλα κομμάτια, γιατί η πατρίδα τους σταματά εκεί που βρίσκεται το κόμμα

Η συνέχεια εδώ... http://www.lygeros.org/articles?n=21240&l=gr
Διαβάστε περισσότερα... »
Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Ν. Λυγερός - Αντικειμενικές αξίες

Όταν σ’ ένα πολιτικό χώρο δεν υπάρχουν καν αντικειμενικές αξίες, πώς μπορείς να περιμένεις κάποια εξέλιξη συνεφαρμογής κάποιας πολιτικής. Όταν έχει αποδειχθεί ότι το μόνο που έχει σημασία είναι το κόμμα και μόνο αυτό ό,τι και να γίνει στην πατρίδα μας, γιατί ακόμα αναρωτιέσαι αν υπάρχει ελπίδα. Η ουσία είναι σίγουρα αλλού, ειδικά όταν συνειδητοποιείς ότι είναι ανίκανο να παίξει κάποιο ρόλο στην στρατηγική και στην ενέργεια. Διότι οι στημένες διαπραγματεύσεις όχι μόνο δεν ευνόησαν την πορεία της Ελλάδας, αλλά κατάφεραν να την υποβαθμίσουν αφού άλλες ήταν οι προτεραιότητες και αυτές δεν είχαν έναν εθνικό στόχο. Οι αντικειμενικές αξίες δεν σχετίζονται με την ιδεολογία του μηδενισμού. Τώρα η Ελλάδα έχει να κάνει συγκεκριμένες κινήσεις και πράξεις στου τομείς της στρατηγικής και της ενέργειας, αξιοποιώντας ένα ευρωπαϊκό πλαίσιο, για να δράσει ο Ελληνισμός ακόμα πιο αποτελεσματικά.

Η συνέχεια εδώ... http://lygeros.org/articles?n=21167&l=gr
Διαβάστε περισσότερα... »

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ελληνικός Ζεόλιθος
Copyright © 2013 - 2019.